1- مراجعه متقاضی جهت اخذ برگه ولادت به واحد صدور گواهی ولادت بیمارستان
2- بررسی شناسنامه های والدین توسط واحد صدورگواهی ولادت از نظر مشخصات واحراز هویت زوجین
3- بررسی فاصله زمانی ازدواج والدین تا زمان تولد نوزاد توسط واحد صدورگواهی ولادت
- درصورتی که از زمان ازدواج والدین تاتولد نوزاد بیش از 5 سال گذشته باشد بنا به دستور سازمان ثبت احوال مراجعه مادر جهت تایید توسط زایشگاه الزامی است
4- درصورت تکمیل بودن مدارک ، گواهی ولادت نوزادصادرمی گردد.
- درصورت عدم احراز هویت والدین، موضوع جهت بررسی بیشتر به مسئول واحد مدارک پزشکی بیمارستان ارجاع داده می شود
5-تحویل گواهی ولادت صادر شده بهپدر، مادر، جد پدری نوزاد، اشخاصی که قانونا عهده دار نگهداری نوزاد می باشند و یا نماینده موسسه ای که نوزاد به آنجا سپرده شده است انجام می گیرد.
6- مراجعه متقاضی به نماینده ثبت احوال دربیمارستان (جنب واحد درآمد)
- درصورتی که والدین پس از تولد نوزاد اقدام به گرفتن گواهی ولادت ننمایند از آنجا که می بایست طی مدت 15روزپس ازتولد، شناسنامه نوزاد از سازمان ثبت احوال اخذ گردد ، با والدین نوزاد تماس گرفته شده و درصورت عدم مراجعه طی نامه ای مراتب به سازمان ثبت احوال اعلام می گردد.
- درصورتی که مادر نوزاد تحت پوشش بیمه نباشد ( به دلیل اهمیت موضوع ) قبل از ترخیص، توسط سوپروایزر شیفت از نظر احراز هویت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
7-درمورد صدور گواهی ولادت جهت اتباع خارجی بررسی مدارک کارت اقامت یا پاسپورت الزامی است
- درصورت عدم وجود کارت اقامت و یا پاسپورت والدین ، برگه ولادت صادر نشده و متقاضی به اداره اتباع جهت صدوربرگه اعلام هویت معرفی می گردد
- درصورتی که کد خانوار والدین اتباع خارجی یکسان نباشد و یا پاسپورت مشترک نداشته باشند یا یکی از والدین ایرانی باشد وجود مدرک معتبر ازجمله عقد نامه جهت صدور گواهی ولادت نوزاد الزامی است .